lauantaina, marraskuuta 06, 2010

Höntsäilyä

Höntsäily on kivaa. Ongelmana on koota kaverit ja löytää pelikenttä. Joskus tämä onnistuu, mutta olosuhteiden luomiseen voi tarvita apua. Uusi palvelu tarjoaa Tampereella kentän ja pelikaverit maksua vastaan.

Kävin testaamassa salibandyvuoron Saukkolassa ja huomasin että alaselkä on olemassa - ja reidet. Sen verran aikaa on viimeisestä pelituokiosta, vaikka puntit on tehty ja muutakin liikuntaa harrastettu.

Viikottaisen vakiovuoron ongelma on - niin - viikottainen vakiovuoro. Jos aikataulut eivät siihen taivu, tai et halua maksaa koko kaudesta, Höntsy-palvelun tarjoamat vuorot eri lajeista ovat ratkaisu. Lajia voi vaihtaa ja vuoroilla käydä silloin kun sopii.

Tarjolla on sählyä, futsalia, koripalloa ja talven tullen jopa jäävuoroja. Hyvä niin, sillä Tampereella on vaikea löytää höntsäilyporukkaa ulkojäiltä. Koulukadun kentätkin ovat turhan ahdas junnujen laukausharjoitusareena. Pelejä ei sinne muodostu, niihin ei ole kiinnostusta, eikä tilaa, eikä ilmeisesti perinteitäkään?

Palvelu on uusi, joten mielenkiintoista nähdä miten se lähtee pyörimään syksyn ja talven mittaan. Riittääkö osallistujia? Voi olla että tämä jää tavaksi. Pitkään pyörinyt salibandyryhmittymä Team Torstai hajosi keväällä. Syksyn salikausi innostaa kuitenkin tarttumaan taas mailanvarteen. Uusin kuvioin tällä kertaa.

Ei kommentteja: