maanantaina, toukokuuta 30, 2011

Harvinaista herkkua

Tänään oli kesän toinen kerta kun harjoitukset päästiin tekemään tekonurmella. Sää oli myös erinomainen, joten ohjelmassa oli harvinaista herkkua.

Hyviä olosuhteita oppii arvostamaan sitä enemmän, mitä vähemmän niitä on tarjolla. Kun muutaman viikon taas tahkoaa pölyssä ja hiekassa, tasainen nurmi maistuu ja tuntuu kuin olisi pyhäpäivä kun sinne pääsee.

Torstaina matkataan pelireissulle Oriveden Hirsilän kylään. Sielläkin odottaa nurmikenttä, kuten kaikilla Tampereen ulkopuolisilla pelikentillä.

Kauden neljä ensimmäistä peliä mennään nurmella, mutta ensi viikosta avataan hiekkainen kotipelikausi. Aloitetaan juhlatunnelmissa, mutta pian siis on paluu arkeen. Mikään ei kestä ikuisesti.

Tänään oli harjoitusten ohjelmassa ensin taito-osuus - pariharjoitteluna pallon haltuunottoja jalkaterällä, polvella ja rinnalla - josta jatkettiin ketteryys- ja koordinaatioharjoitusten pariin. Askeltikkaita nakuteltiin kolmella eri konseptilla ja lisäksi oli kiertorataharjoitus.

Juomatauon jälkeen harjoiteltiin laukauksia seinäsyötöllä, jonka jälkeen siirryttiin lopun pelijaksolle, josta saatiin aavistuksen pidempi kuin yleensä. Tekonurmesta pitää nauttia kun mahdollisuus on. Ja loppuvenyttelyn jälkeen matkattiin kotia kohti. Kauden parhaat maanantaiharjoitukset.

Ei kommentteja: