tiistaina, toukokuuta 24, 2011

Kesäpalloilun makiaa

Kesäsarjoista on monen vuoden kokemus, mutta aina tulee eteen uutta ja ihmeellistä - jopa hämmästyttävää. Junnujen sarja käynnistyi maanantaina maakuntamatkailun merkeissä. Joukkue saatiin nippa nappa kasaan, joka on aina valmentajan ensimmäinen huolenaihe matkapelissä. Ensimmäinen voitto on kun seitsemäs pelimies astuu kentälle. Huh.

Toinen voitto oli se, että pelattiin omaa peliä, eikä kiinnitetty huomiota ulkopuolisiin tekijöihin. Ensimmäisellä jaksolla niihin oli vaara lähteä mukaan, mutta tämä ryhmä skarppaa hienosti, niin pelin kuin käytöksenkin osalta. Molemmat ovat yhtä tärkeitä elementtejä toiminnassa.

Ja illan kolmas voitto oli - niin se voitto. Peli kulki, yritys oli ensiluokkaista ja yhdellä vaihtomiehellä jaksaminen yllättävän hyvää. Harjoitus näkyy ja tuntuu. Kun vielä viimeistelyyn ja laukaustarkkuuteen saadaan kohennusta sekä peliä rauhoitettua varsinkin puolustuspäässä, voi kiitolaukka alkaa.

Ja niistä hämmästyksen aiheista - ei tässä sen enempää. Paikalla olleet voivat hyräillä mukana: "hämmästyttää kummastuttaa..."

Ei kommentteja: