lauantaina, joulukuuta 17, 2005

Joulupukki jäällä

Syyskauden päättäjäistapahtumassa oli myös vanhemmilla ja muilla perheenjäsenillä mahdollisuus olla jäällä. Paljon olikin väkeä saapunut paikalle. Kaikkien kesken järjestettiin myös taito- ja nopeuskisat josta parhaat palkittiin. Loppuaika oli vapaata luistelua.

Jossain vaiheessa itse Joulupukki ilmestyi kokeilemaan taitojaan lasten pariin. En ole koskaan nähnyt ryhmän kiertävän kaukalon puolikasta niin rivakkaa tahtia kuin se tapahtui pukin ohjatessa toimintaa. Jollain taikakäskyllä koko joukko singahti kiertämään keiloja.

Joulupukki osoittautui myös oivalliseksi kiekkotaituriksi. Keilat kierrettiin vuosisatojen tuomalla varmuudella. Yritin värvätä punanuttua joukkueemme riveihin, mutta kuten hän itse mainitsi, olisi luultavasti Y potenssiin 300 vuotta yli-ikäinen näihin kuvioihin.

Harmittava takaisku. Pukista olisi saatu oivaa vahvistusta vuoden viimeiseen peliin sunnuntaina. Koitoksen jälkeen voidaankin kaikki siirtyä joulun viettoon ja unohtaa jääkiekko hetkeksi.

( photo by JSS c 2005 )

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Kiitos!

Totuus punanutusta alkaa vähitellen selvitä yhdelle jos toiselle pojalle. Muutama ohjaaja uskoo yhä Joulupukkiin ja Pääsiäispupuun, joten ehkä ensi jouluna vielä pidetään heille perinnettä yllä... ;-)