sunnuntaina, joulukuuta 04, 2005

Voitokas viikonloppu

Sunnuntaina saatiin koko ryhmälle ensimmäinen pelkkiä voittoja sisältävä pelipäivä. Kolmessa pelissä tehtiin yhteensä kaksikymmentä maalia ja päästettiin vain kaksi. Tästä on enää vaikea tuloksellisesti parantaa?

Mukavaa nähdä miten toinenkin joukkue on vähitellen löytänyt pelijuonensa. Viikko sitten saatiin vain ensimmäinen peli sujumaan. Nyt meni molemmat peräkkäin samalla tempolla.

Hyvää peliä on esitetty alkukaudestakin, mutta nyt palaset loksehtelevat paikoilleen halutulla tavalla. Oma usko ei poikien osaamisen suhteen ole mennyt missään vaiheessa. Harjoitusten opit tulevat peleissä esiin ja kantavat hedelmää.

Itsenäisyyspäivänä lähdetään Myllypuron jäähallille katsomaan missä kuosissa on Jokerien peli. Turnauksessa ovat mukana myös Hifk ja Hpk, molemmat kahdella 98-joukkueella. Mielenkiintoista nähdä millä tasolla muissa seuroissa ikäluokan pelikuviot pyörivät ja mikä on kehityksen taso.

Viikonlopun hyvät pelit alla on mukava lähteä matkalle. Onhan tämä poikien ensimmäinen vähän pidempi matka turnaukseen. Linja-autolla mennään ja innolla tätä on odotettu - ainakin kyselyistä päätellen joihin on saanut vastata kaukalossa ja kopissa jo viikkoja aikaisemmin.

( photo by: JSS c 2005 )

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Kiitos kommentista. Voitot tuli kyllä ihan tarpeeseen ja nosti itsetuntoa.

Valitettavasti en ehtinyt kiireiden takia lukemaan ja vastaamaan ennen reissua niitä peliaikoja. Joukkueen sivuilla ne on tarjolla. Mukava jos kävit paikalla.

Pelireissusta lisää toisaalla. Hallin kylmyys tuli kyllä todistettua. Vaatetta piti varata päälle. Hienosti järjestetty tapahtuma kokonaisuudessaan.