sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Kesän kuuminta Kanadasta

Isännille jäi kaikesta huolimatta jotain käteen jalkapallon MM-kisoissa. Hyvää peliä Saksa esitti koko turnauksen, joten mitaliin se oli oikeutettu. Paljon on puhuttu siitä, onko mitään syytä pelata MM-kisoissa pronssipeliä. Peli oli viihdyttävää, paljon maaleja nähtiin, yleisö ja pelaajat paikan päällä tuntuivat kaikesta huolimatta viihtyvän. Onko syytä miksi sitä ei pelattaisi?

Pronssiottelussa oli rento ote ja se näkyi pelissä. Pelkään pahoin että finaalissa ei päästä samanlaiseen tunnelmaan. Varovaisuus nostetaan toiseen potenssiin ja ratkaisua haetaan pitkän kaavan kautta. Ikävää, mutta totta.

Kesällä on aikaa kuunnella musiikkia. Kanadasta löytyy jääkiekon ohella myös oivallisia musiikintekijöitä, kuten kesän kuumimman musavideon tehnyt Nelly Furtado ja kappale Maneater. Biisi on hyvä, mutta video erityisesti nousee loppua kohti kuin lämpö mittarissa viime päivien helteillä. Suosittelen.

Kanadan ykkönen on kuitenkin konkariyhtye Rush, joka tulee kiekkokaupunki Torontosta. Vieläkin harmittaa että jätin vuosi sitten keväällä käyttämättä tilaisuuden nähdä tämä yhtye Globenissa - siellä samassa paikassa missä aikoinaan... den glider in. Jäi muuten ne kiekkokisatkin näkemättä paikan päällä.

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Tutustuin Nellyn uuteen levyyn Loose kokonaisuudessaan. Yleisilme on nykysoundeilla tuotettua tanssipoppia, jossa mukana muutamia hitaita biisejä.

Puolet sisällöstä potkii ihan loistavasti. Valitettavasti se jäljelle jäänyt osa on silkkaa täytettä. Näinhän se tuntuu olevan monen nykylevyn kohdalla.

Basso-osasto potkii ja säksättää useammalla biisillä tanakasti. Laatukuulokkeilla pääsi tutustumaan paremmin näihinkin elementteihin, jotka pc:n kaiuttimilla jäivät vähän puuttellisiksi - Yamahan subwooferista huolimatta.

Kuullun perusteella voi uskoa levytyksistä kerrottua tarinaa. Tanakka bassopuoli oli ylikuormittanut studion bassoelementtejä ja sytyttänyt ne tuleen. Koko sessio oli tämän episodin takia viivästynyt parilla viikolla.