keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Poksahdus

Saksa poksahti viime metreillä kuin pesukoneen moottori. Finaali ja mestaruus oli muutaman minuutin päässä, mutta Italia teki sille ainoan oikean ratkaisun ja haki voiton peliajan aikana. Nyt sentään nähtiin molemmilta joukkueilta kunnon yritystä - edelliskierrosten jarruttelujen sijaan.

Joonan suosikki Brasilia putosi ennen aikojaan. Kommentti oli: "Ei se mitään". Useampana iltana poikaa on pitänyt hakea pihalta pallon parista. Hiki päässä riehuminen on lennättänyt palloa korkeuksiin ja rinteiden pusikkoihin. Illalla on viileämpää vähän hikisempäänkin menoon. Päivällä on käyty kavereiden kanssa sissisotaa lähimetsikön varjoissa.

Loma-aika selvästi pidentää blogin päivitystä, vaikka aikaa onkin enemmän käytettävissä. Ehkä tämä johtuu myös rajatusta aiheesta. Sattuneesta syystä aktiviteetit ovat enemmän tai vähemmän tauolla. Vierailut aihepiirin ulkopuolelle tulevat lisääntymään.

Myös lukijoiden määrässä loma näkyy selvästi. Tilastot näyttävät nyt keskimäärin kymmentä lukijaa päivässä, kun keväällä kävijöiden määrä oli kolmekymmentä päivän aikana. Kukapa lomalla kovin paljon tietokoneen äärellä viihtyisi - varsinkaan kun pitkiä sadejaksoja ei ole luvassa.

Langattomuus on tämän päivän tekniikkaa, joka kuitenkin maksaa - eikä edes aina toimi. Teoriassa netin käyttö matkoilla ja mökillä on kuitenkin tätä päivää. Mutta ihan oikeasti - tunnetteko ketään joka surffailisi mökkilaiturilla kuten mainoksissa? Minä en ainakaan tunne.

Ei kommentteja: