sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Hallista lumille ja takaisin

Hiihtokausi on yleensä käynnistynyt kun kämmeneen ilmestyy rakko. Viikonloppuna tuli kaksi lenkkiä heitettyä ja siinähän se - rakko oikeassa etusormessa. Lyhyeksi jää kausi tänä talvena, mutta sillehän ei voi mitään. Otetaan ilo irti siitäkin vähästä.

Muuten tuntuu siltä, että viikonloppu on mennyt jäähalleissa istuessa - taas kerran. Sunnuntain aamupäivä sujui harjoituspeliä seuratessa Sentterin lokoisissa - vai oliko se arktisissa? - olosuhteissa.

Tapparan Kipinät tuli, yritti ja taipui, vaikka mukaan oli otettu vahvistuksia ylemmistä ikäluokista. Tappara teki maalinsa yksittäisistä hyökkäyksistä. Vaikea tilanne Antille maalissa, sillä töitä ei varsinkaan pelin alkupuolella ollut. Vain satunnaisia iskuja "kylmälle" vahdille. Koovee puolestaan painosti, pyöritti ja hukkasi samalla myös roppakaupalla tilanteita.

Syöttöpelin löytäminen ei vain ota tuulta alleen. Ryhmässä on niin monta taitavaa yksilöä ja kova hinku yrittää ohittaa se viimeinenkin vastustaja - ja ampua vielä päälle. Joonakin on usean pelin jälkeen kysynyt jo syksyllä ja ihmetellyt miksi syöttöä ei ole tullut, vaikka hän on mielestään hyville paikoille hakeutunut. En ole osannut vastata, mutta luulen että jatkossa tilanne tulee korjautumaan, sillä töitä sen eteen tehdään. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan peli kehittyy.

Megadeth - Blackmail The Universe

Ei kommentteja: