lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Lämmittelyn aakkoset


Viikonlopun pelit oli siirretty lauantaiksi ja vuorossa Kooveen paikalliskisailu. Lämmittelyt tehtiin ensin hallin käytävällä ja sitten jäällä ennen pelin alkua.

Keskinäinen vääntö Torpedon ja Dynamon välillä oli tiukka, joista jälkimmäinen ratkaisi lopulta muutamalla maalilla voiton itselleen.

Torpedolla oli päivän kamppailuissa tahmeutta, niin luistelussa kuin kiekonkin liikuttelussa. Toisaalta vastuskin oli molemmissa peleissä kova, joka saattaa hämärtää katselijan okulaarin kautta tapahtuvaa pelin hahmotusta.

Toisessa ottelussa Pingviinit venyi tasapeliin, joten ei voittoa tänään. "Jaloista hiipui puhti liian nopeasti", kommentoi Joona ensimmäistä peliä. Toisessa kulki jo sitten paremmin. "Se meni hyvin".

Kauden peleissä on katsojia hemmoteltu. Suurin osa peleistä on pelattu Hakametsän isolla areenalla - hyvillä penkeillä ja lämpimässä.

Totuus paljastui kun kävin vielä iltapäivän päätteeksi seuraamassa Sentterissä itälohkon peliä Tappara Lieskat - Valkeat. Puupenkit tuntuivat kovilta ja kylmyys hiipi kehoon matelevan hitaasti, mutta taatun varmasti.

Leijonaliigan itälohko joutuukin enemmän matkailemaan ja suuntana voi olla vaikka Hämeenlinna tai Vammala. Jälkimmäisessä on tietojen mukaan maailman toiseksi kylmin halli. Kylmin sijaitsee täällä.

Kaiken lisäksi Vammalan hallin pukukoppi sijaitsee erillisessä parakissa ja jäälle kuljetaan ulkokautta kapeaa kumimattoa pitkin. Väylälle mahtuu hyvin yksi pelaaja, mutta entäs kun kaukalosta poistujat tulevat vastaan? Näky on komea ( kuin laulun täti joka menee torille... ). Ja yleensähän näin tapahtuu - sanoi jo aikoinaan Mr Murphy.

( Photos by JSS © 2008: "Lämmittelyt käytävällä ja jäällä" )

Ei kommentteja: