sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Idän ihmeet

Urheilun osalta oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu. Edellinen vapaa taisi sijoittua loman tietämille. Joka tapauksessa kevyttä ohjelmaa oli järjestetty yhteisen joukkuekuvauksen muodossa. Yksittäiskuvien kanssa aikaa oli koko sessioon varattu kolme varttia, josta kolmasosa käytettiin. Ehkä parempi näin - ruuhkia ei muodostunut.

Kuvausten aikana käytävällä kävi esittäytymässä joukkueen kauden voimaharjoituksista vastaava salaperäinen Herr Günter - mestarien tekijä historian hämäristä - jonka parhaita saavutuksia oli maansa moukarinheittojoukkueen menestys ensin naisten ja sitten miesten sarjassa. Sama joukkue, samat heittäjät - aikamoinen saavutus.

Ensi kauden joukkuekuva joudutaankin siis ottamaan erittäin laajakulmaista objektiivia käyttäen, jotta kaikki pelaajat mahtuvat kuvaan. Jonkinlaisia muodonmuutoksia pelaajissa siis tuleekin esiintymään, kuten mestarien oppi-isä oheisessa kuvassa demonstroi. 

Tämän kaiken lisäksi Herr Günter ymmärtää hyvin huumoria ja on hauska mies. Näitä ominaisuuksia ei joukkueessa ole koskaan liikaa. 

Jääharjoituksia on ohjelmassa jo huomenna ja silloin varusteet puetaankin taas tositoimiin. Kauden viralliset potretit on suoritettu.

Ei kommentteja: