torstaina, syyskuuta 25, 2008

Kaarina ( Slight Return )

Turnausmatkan aikana tuli kuvattua noin 500 ruutua. Sen verran tuli yksittäisiä pelaajakuviakin, että ajattelin julkaista myöhemmin niistä oman kokoelman esille. Katsotaan mitä tapahtuu - erään tunnetun suomalaisen formulakuskin sanoja lainatakseni.

Jääkiekkopelin kuvaaminen ei ole niitä helpoimpia valokuvauksen alueita. Vauhtia riittää, valaistus on halleissa heikko, valotuksen ja valkotasapainon kanssa on säätämistä. Kuvanvakaaja on hyvä keksintö ja on oiva apu. Pleksit, verkot ja järjestysmiehet ovat häiriöksi.

Hienon otoksen syntyminen on aina pienestä kiinni. Joku yksityiskohta tai puute voi pilata hyvänkin yrityksen. Wihurihallissa jäi harmittamaan yksi tilanne, jossa tuomari kupsahti melko näyttävästi jään pintaan. Olin juuri oikealla
kohdalla ja kamera kohdistettuna - sylissä kylläkin - ja sormi laukausimella. Niin vain se sormi ei ollut riittävän nopea.

Tässä vielä paluu Wihurihalliin muutaman kuvaotoksen merkeissä. Tapparan pojat vauhdissa. Aleksi #19 laukoo, Veeti #30 maalissa, Teemu #47 pujottelee ja Topi#37 kesyttää kiekkoa.

( Photos by JSS © 2008 )











Ei kommentteja: