maanantaina, syyskuuta 01, 2008

Tikkoja vatsaan

Viikonloppuna vietettiin jälleen kesän viimeistä sunnuntaiostosten päivää. Paikallinen iso urheiluliike oli järjestänyt oikein telttamarkkinat tarjouksineen. Kävin katsastamassa josko löytyisi muutamia tarpeellisia kiekkovarusteita sopivaan hintaan. Pelimies kasvaa aina vaan. Miten siis reissulla kävi?

Parkkipaikan hakeminen kesti tolkuttomasti. Kun lopulta pääsin pelipaikalle, vallitsi alueella melkoinen härdelli. Ensimmäisen teltan kahlasin ruuhkassa läpi näkemättä jääurheiluvarusteita ja ohjauduin kassojen jälkeen pihalavan edustan sumppuun. Ihmismassan läpi ei päässyt kuin odottamalla ohjelman loppumista. Siis yhtä kidutusta - ihan lavallakin. Ensin hakattiin lekalla vatsaan ja heiteltiin sitten tikkoja - aivan oikein - vatsaan. Duudsonien show oli pakko kärsiä loppuun ennenkuin luovinta eteenpäin voi jatkua.

Isompi teltta oli nyt täysin tukossa, joten luovuin siitä ajatuksesta ja suunnistin liikkeen ovesta sisään. Kassoilla oli kymmenien metrien jonot ja tie kiekkovarusteiden luo näytti olevan täysin mahdoton tehtävä. Luovutin siis tällä kertaa ja ostokset saivat jäädä odottamaan. Olisiko mitään löytynytkään?

Käytetyillä oranssin värisillä kiekkohousuilla on nyt kova kysyntä. Paikallinen käytetyn tavaran myyjä - kiekkobussi - ihmetteli myös porkkanahousujen menekkiä ja tarjosi edellisviikolla eioota. Yleensä mustia housuja on kuulemma mennyt eniten. Onko siis tänä syksynä menossa isompi virta muista joukkueista Tapparan suuntaan?

Ei kommentteja: