keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

Jalkapallopäivä

Tänä keväänä saatiin pojille jopa yhdeksän harjoituskertaa ennen kevään ensimmäistä turnausta. Aikaisempina vuosina pelit ovat "käyneet päälle" jo ennenkuin joukkue on kunnolla kasautunutkaan.

Lauantaina on ohjelmassa
ensimmäiset kaksi peliä. Tiedä sitten voiko tässä puhua "turnauksesta" - ystävyysotteluina näitä pelataan ilman loppusijoituksia.

Turnauksen ohjelma on muuttunut jatkuvasti ja teettää ylimääräistä vaivaa. Ei ole mukava nettisivuilla tarjoilla tietoa joka muuttuu koko ajan. Toisaalta "lopullista" tietoa ei viitsisi kovin pitkään "pantata", koska perheet tarvitsevat pelien ajankohdat mahdollisimman pian. Elämässä kun on muitakin asioita kuin jalkapallo.

Tänään edellistä ei tosin olisi uskonut, sillä päivä on ollut yhtä jalkapalloa. Läheinen urheiluliike vietti avajaisiaan ja tarjosi turf-pohjaisia jalkapallokenkiä hintaan 14,90e ( ovh 49e - mistähän ne nämä hinnat repii, vähän "ylimitoitetuilta" joskus tuntuu ).

Kassajonossa sai viettää kolme varttia, mutta kai se oli vaivan väärti? Hyviltä tuntuivat jalassa A-Teamin harjoituksissa. Tämä malli sopii hyvin hiekkakentille. Pohja on täynnä pieniä "nappuloita". Sopivat hyvin puistofutiksen sääntökirjoihin.

Omista treeneistä mentiin siis kotireissun ja pienen tauon jälkeen poikien harjoituksiin Kaukajärvelle. Kentällä oli menossa ikämiesten harjoitukset ja vähän "pitkin hampain" poistuivat poikien tieltä, mutta eihän sille mitään voi. Meillä on kaupungin listan mukainen harjoitusvuoro. Ikävää, mutta totta.

Photos by JSS © 2009

Ei kommentteja: