torstaina, toukokuuta 14, 2009

Lapa rusahti

Hankin ensimmäisen komposiittimailani kolme vuotta ja kolme kuukautta sitten. Tänään aika jätti siitä kun lapa rusahti keskeltä poikki. Kuvassa näkyy hyvin lavan kennomainen rakenne.

Tämä maila on ollut pääsääntöisesti käytössä oston jälkeen ja palvellut hyvin. Ostotapahtumasta löytyy myös kirjaus vuodelta 2006. Maila on Montreal Nitro 9500 (tarjoushinta silloin 48 euroa). Näitä samoja mailoja Tapparan ja Kärppien liigaryhmä katkoi peleissä urakalla kaudella 2005-2006.

Toinen samanlainen on kulkenut varamailana ja tänään sitä tarvittiin kesken pelin. Katsotaan miten pitkään sillä pärjätään. Joku varamaila pitää nyt kuitenkin hankkia.

Joonalla jokainen kausi kasvattaa mailan pituutta. Iskä taas ostaa aina vaan lyhyempää mailaa. Ikää kun kertyy, niin sitä kumarammaksi meno käy. Kopissa tosin puntaroivat myös alemmalla otteella saavutettavan yhtä hyvän tuloksen. Samalla tulee "kahva" mailan molempiin päihin.

Oma kiekkokausi jatkuu vielä kesäkuun loppuun. Ryhmä suunnittelee jo ensi kauden aluesarjakuvioita, mutta en ole lähdössä näihin mukaan - vaikka kysytty on. "Täytemiehenä" sen sijaan jatketaan muutaman muun kanssa jos tarvetta vielä on. Näin on riittävästi vaihtomiehiä ja vauhtia ensi kaudenkin harjoituksiin.

Photo by JSS © 2009

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
#55:sella on myös niitä mailan pituus ongelmia kun jr maila on lyhyt mutta int taas justiinsa sopiva. Mielestäni ei joka kerta kannata ostaa uutta vaan tässä oiva ratkaisu kun tilaa näitä muutaman ja samalla pidennyksellä mailalasta tulee myös juostavampi.
Jr:ään ja int:tiin sopii sama jatko.
http://www.hockeyoffice.com/shop/shop1prodview_iRH2413.html

Kesäisin terveisin: Huolto porista