keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Lose Control

Tämän päivän jalkapallosysteemit olivat kaikkea muuta kuin Lose Control, vaikka tätä biisiä viisuvoittajat Waldo ja Karoliina kentän laidalla vetivät. Kuviot putosivat kohdalleen jo iltapäivällä ja illalla mentiin vielä paremmin. Kontrolli ei ollut hukassa.

Poikien illan harjoitukset lämmiteltiin käyntiin nurmikolla musiikin tahtiin. Poppi soi ja pojista oli hauskaa hakea rytmiä. Yykaakoo... läps... yykaakoo... läps. Hyppy... hyppy... hyppy... läps. Hyppy... hyppy... hyppy... läps. Jumputi, jumputi, jumputi... Näin saatiin alkulämmöt lisättynä vielä juoksulla, loikilla ja ristiaskelilla.

Kiitokset musiikista Anne Sällylälle ja puistojumpalle, jota vietiin läpi kentän laidalla harjoitusten aikana. Tunnettu tv-jumppari ja poliitikko vetää tilaisuuksia joka keskiviikko 5.9. asti. Tässä musiikista kiitoksena linkki. Ja poikien äideillä on nyt tarjolla hyvää liikuntaohjelmaa harjoitusten ajaksi. Kuka tarttuu tähän vinkkiin?

Harjoituksissa pelattiin isompi "siivu" tällä kertaa ja kehitystä näyttää koko ajan tapahtuvan. Yritys oli hyvä, pallo kulki ja syötöt lähtivät. Muutamia tosi hienoja maaleja nähtiin. Illan hienoin oli #5 Matiaksen syöttö maalille, josta #4 Mikko suoraan syötöstä - ilmasta - sijoitti tyhjiin.

Rankkarikisassa upoteltiin myös kauden parhaita laukauksia. Järjestään tolpan viereen, alanurkkaan, ylänurkkaan - eipä jäänyt paljon maalivahdeille mahdollisuuksia.

Päivä oli kokonaisuudessaan taas jalkapallon sillä iltapäivä aloitettiin A-Teamin kanssa isolla joukolla Ahvenisjärven tekonurmikentällä. Mukana oli myös X-Team ja muutamia satunnaisia kulkijoita, mukana myös TPV Hannoverin Arsim. Ysikasi vei välillä "ukkoja" mennen tullen.

Kumirouheinen tekonurmi on hyvä mutta vaatii totuttelua hiekan jälkeen. Laukaukset uusilla turf-kengillä eivät aina lähteneet halutunlaisesti, vaikka kahdesti nyt sainkin pallon toimitettua verkkoon. Hyvät esityöt muilta. Hävittiin silti 3-2.

Isojen peleistä puuttui musiikki, mutta oheisohjelmaa kehiteltiin potkaisemalla upouusi Select järveen. Rinnettä alas ja loiskis. Ja meni pitkälle tavoittamattomiin. Toivottavasti omistaja sai pallonsa pelin jälkeen - jos ei muuten niin uimalla. Pitäneekö varata pyyhe ja uikkarit seuraavalle kerralle mukaan?

( Photos by JSS © 2009 )

Ei kommentteja: