keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Joukkue vähitellen kasassa

Kaukajärvellä 98-ryhmä aloitti toimintansa ensimmäisenä joukkueena ja useampi harjoitus on jo takana. Näiden jälkeen - taas kerran - näkee miten peli-ilme löytyy ja pallo kulkee joka kerta paremmin.

Joukkueiden muodostuminen ja lopulliseen muotoonsa muovautuminen on jokakeväinen prosessinsa, joka elää, vaikeroi ja kitisee, kunnes jokainen pelimies on paikkansa löytänyt.

Vielä tässä vaiheessa on muutama urho hakemassa paikkaansa, sillä jälki-ilmoittautuneita löytyy. Paitanippu piti jo kerran käydä vaihtamassa. Nyt pitäisi riittää kaikille ja samalla otettiin astetta isompaa kokoa. S-koko riittää uusille, isoillekin pelimiehille, eikä näytä muillekaan pieneltä. Talven aikana on taas kasvu tehnyt tehtävänsä.

Jotain kuvastaa sekin, että nyt kysellään kovasti kahden tunnin harjoituksia. "Se olisi hienoa!". Ehkä puolitoista riittänee - ikäkausijoukkueillakin se riittää. Pitänee ottaa tälle viikolle vielä kolmaskin harjoitus koska into pursuaa ja kuplii joukkueessa.

Pitänee totutella uuteen lempinimeen, jota Roope viljelee. "Ope". Pian varmaan kaikki käyttää sitä. Tämä on ihan sallittua. Pistää vähän miettimään omaakin roolia.

( Photo by JSS © 2009: "Erikoisin paikka pohkeiden venyttelyyn - ever! " )

Ei kommentteja: