keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2010

8 tuntia jalkapalloa

Onkohan tullut jo liikaa jalkapalloa yhdelle päivälle? Ensi oma peli nokialaisten kanssa tekonurmella, sitten päivän ensimmäinen MM-kisapeli tv-ruudusta. Tämän jälkeen Lake pelasi Kaukajärvellä Lekiä vastaan ja lopuksi Saksa-Ghana TV kakkoselta. Iltaan on mahtunut siis pelaamista, tuomarointia ja katselua.

Oma peli toimi tänään Hervannassa suhteellisen mukavasti, varsinkin ensimmäinen jakso kun pääsin hyökkääjäksi kärkikahinoihin. Maalikin on aina mukava tehdä. Liian pitkäksi venyneen maalivahtituurin jälkeen puolustukseen ajautuminen latisti pelifiilistä. Johtuneeko siitä, että vihaan puolustuksessa olemista - pelissä kuin pelissä. Rankka ilmaisu, mutta tässä tapauksessa varovainen ja lievähkö. Tarpeeksi kuvaavaa sanaa ei suomenkielestä löydy.

Päivän ensimmäinen kisapeli - Englanti vastaan mikähänsenytolikaan - ei jäänyt tällä kertaa mieleen. Enemmän taisin katsella samaan aikaan pelattavaa USAn ja Algerian välistä koitosta. UrhoTV Total kun tarjoilee kaikki ottelut suorana Soneran laajakaistan kautta.

Poikien ottelu Kaukajärvellä olikin sitten pelkkää maalintekoa. Kaksikymmentä häkkiä tunnin aikana on aika paljon. Vastustajan vuotta vanhempien piirisarjatason ikäkausiryhmä painoi päälle ja pisti nuorempien kesäkaupparilaisten verkot heilumaan.

Jos jotain positiivista haluaa hakea - ja niinhän pitää tehdä - saatiin juonittua sentään kolme maalia. Joona teki yhden komealla tykityksellä - ja isä katseli tyytyväisenä pilli suussa. Kahdessa edellisessä ottelussa on joukkue tehnyt kuusi maalia ja hyviä vastustajia vastaan. Alkukausi on mennyt tähän asti melko kuivissa merkeissä. Edistystä?

Illan päätteeksi Saksa niputti Ghanan ja parivaljakko Lahm & Schweinsteiger saalisti Fifa Fantasy-joukkueelleni JAZZ FC melkoisen joukon pisteitä. Tuleeko kolmannella kierroksella nyt paras saalis? Vähän näyttää siltä, mutta ei taida riittää kaveriliigan kärkeä hätyyttämään. FC Poffnut porskuttaa vielä kärjessä. Katsotaan... kierroksia ja pelejä on vielä jäljellä.

Ei kommentteja: