tiistaina, kesäkuuta 29, 2010

Viimeiset potkut

Jalkapallon alkukesän viimeiset harjoitukset olivat tänään. Pelailtiin ruoholla ja vietiin läpi muutama laukaisukisa pienellä ryhmällä. Nyt on reilu kolmen viikon tauko edessä.

Eilen käväistiin Pirkkalassa pelaamassa PJK:n kanssa viimeinen ottelu. Jouduttiin pelaamaan viidellä kenttäpelaajalla kun paikalle ei saatu riittävästi miehitystä. Ilman vaihtomiehiä lämpimässä ilmassa tunti alkoi painaa jalkaa, mutta yllättävän hyvin kuitenkin pysyttiin pelissä mukana.

Aivan lopussa tuli vielä piristysruiske ja kolmikko: Ali, Joona ja Erno värkkäsi nopeaan tahtiin kolme maalia. Omiin meni kuitenkin enemmän, mutta positiivinen maaliote jatkuu. Jo kolmannessa pelissä peräkkäin kolme maalia.

Myös Keke, Jaakko ja Santeri täydensivät joukkueen panosta. Pallo kulki välillä ihan mukavasti ja maalithan olivat komeita. Pienellä ryhmällä hieno venyminen Killon hyväkuntoisella nurmella oli hyvä alkukesän päätös. Jatkuvasti näyttää siltä, että nämä pojat pelaavat paremmin nurmella. Harjoitukset ovat kuitenkin hiekkakentillä, joten sikäli erikoinen juttu.

Mukavaa kuitenkin on, että ollaan kiitettävästi päästy kokeilemaan "oikeaa" jalkapalloa - sitä vihreän veran kosketusta. Näissä merkeissä jatketaan heinäkuun lopulla ja toivotaan lisää "vihreää linjaa".

Ei kommentteja: