keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Työlista lyhenee

Pc on nyt saanut uutta rautaa sisäänsä ja herännyt uuteen kukoistukseen. Pieni este on poistunut blogin päivittämiseltä. Myös muut kiireet ovat sekoittaneet normaalia elämän rytmiä - vai onko kiireestä tullut elämänrytmi?.

Näyttää kuitenkin siltä, että lopultakin kaikki lukuisat vialliset laitteet - autoista tietokoneisiin - on saatu kuntoon. Juhlat ja päättäjäiset on läpikäyty. Onko jo aikaa keskittyä vaikka golfkierroksille?

Alkukesän muutama pelikierros tiputti jo tasoitusta piste kerrallaan. Viime kesä meni samaan malliin. Tasaisesti sentti kerrallaan - kuin venäläiset seiväshyppäjät - on rima noussut korkeammalle. Ainoa ero on siinä, että huippuhyppääjät rahastivat jokaisesta korotuksesta huimat summat. Itse maksan jokaisen pykälän omasta pussista.

Tänään aamulla ennen töihin menoa oli tunti lähestymislyöntejä viidestä kympistä ja draiverilyöntejä. Iltapäivällä tunti jalkapalloa Nokialaisten kanssa. Huomenna koittaa taas aamu rangella pallojen parissa. Hyvät merkit ilmassa.

Pc hyrähti käyntiin entistä ehompana viime yönä klo 1:55. Sieltähän se perheellisen ylimääräinen aika otetaan arjen aherruksiin. Yön pimeistä tunneista.

Ei kommentteja: