keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Toiset menee yli...

Tänään junnujen pelimatka suuntautui Vesilahden Narvan kentälle. D-poikien sarjapelit jatkuivat ruohokentällä VesVin joukkuetta vastaan. Vierasmatka on sarjan pisimpiä ja navigaattori oli toisellakin kerralla hyvä apu pikkuteitä ajellessa.

Automatkan kyytiläinen Jusi heitti päivän vitsin: Toiset menee yli, Muhammed Ali. Aika nokkela ja vielä erikoisempi, kun joukkueesta vielä löytyy molemmat viimeksi mainitut. Loppumatka puhuttiinkin sitten jääkiekosta ja saavuttiin lopulta perille. Idyllinen nurmikenttä keskellä maalaismaisemaa, pienen kylän keskellä - tänne on aina mukava tulla pelaamaan.

Tänään pelissä oli paljon hyvää, hiukan keskinkertaista - ja aavistuksen verran liian pitkä ruoho. Pallo liikkui siinä hitaasti ja se oli vastustajan etu. Ei silti, vuotta ja kahta vanhempia vastaan oli paha pinnistellä. Takkiin siis tuli oikein kunnolla.

Lopputuloksesta huolimatta peli-ilme näyttää hyvältä ja koko ajan paranee. Eteenpäin mennään pienin portain koko ajan, henki on hyvä tappioista huolimatta ja peli näyttää sujuvan iloisesti.

Viime viikonloppuna Pirkkahallin kentillä pelattu turnaus meni paremmin kuin miltä näyttää. Ensimmäisen pelin häviö 1-2 turnauksen voittajalle vei ottelemaan sijoista 5-6. Yksi maali ja tasapeli olisi vienyt pronssipeliin ja voitto kultapeliin.

Ensi viikonloppuna mitataan joukkueen taso Kangasalan turnauksessa. D12-sarja kuivui kokoon, joten kutsu kävi D13-joukkoon. Kun vielä muiden joukkueiden kohdalla puhutaan ympäri vuoden harjoittelevista ikäkausijoukkueista, kesätoimintaa pyörittävä joukkue voi olla melkoinen huutolaisryhmä tässä joukossa.

Tästä huolimatta lähdetään avoimella asenteella pelaamaan omaa peliä. Mikä parasta - päästään taas pelaamaan nurmella. Näillä seuduilla se on luxusta ja pojille varmasti kesän kohokohtia - oli sitten vastassa kuka tahansa.

Ei kommentteja: