keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2010

Tikkumuikkuja Kangasalla

Kaukajärven joukkue kävi sunnuntaina pelaamassa turnauksen Kangasalan Kyötikkälässä. Nurmella pelaaminen on aina juhlaa ja varsinkin kun sää, järjestelyt ja pelit menevät nappiin.

Vastassa oli vuotta vanhempia ikäkausijoukkueita ja jännä nähdä miten pieni tasoero häviöistä huolimatta oli. Erot syntyvät lähinnä joukkuepelissä. Ikäkausipuolella paikat osataan pitää ja pelata kurinalaisesti. Vauhdissa ja yrityksessä oltiin Kaukajärven joukkueessa jopa edellä.

Otteluissa oli käytössä paitsiot, joihin sarjassa ei ole totuttu. Tältä osin peli sujui kuitenkin kokemattomuudesta huolimatta hyvin. Tiukkalinjainen tuomarointi antoi myös oppia miten kentällä saa pelata ja miten ei.

Kesän aikana on tullut havainnoitua selvästi, miten osallistuminen ja harjoittelu vaikuttaa kehitykseen. Aktiiviset osallistujat kehittyvät selvästi ja tekevät eroa vähemmän osallistuviin, niin henkilökohtaisella tasolla, kuin joukkuepelissä. Itsestään selvää, mutta tilanne näkyy jo muutaman kuukauden aikana.

Kyötikkälässä pelattiin kehutulla naisten EM-harjoitusnurmella ja hyvä alusta olikin. Huippumalli-ehdokkaan myymät tikkumuikut tuli syötyä ja joukkue kokeili pallotutkaa. Päivä päätettiin hopeamitalit kaulassa. Helppoa kauraa kun D12-sarjassa jaettiin omat sijoitukset ja osallistuneita joukkueita oli vain kaksi. Loppuottelussa on aina hauska pelata ja hopea on hopea.

Ei kommentteja: