sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2012

Lyödäkkö vai eikö lyödä?

Jääkiekkokauden alkuun ei ole enää kovin montaa viikkoa aikaa. Sen lisäksi, että sarjat käynnistyvät kaukaloissa, pyörähtää myös vedonlyönti jääkiekon osalta käyntiin erilaisilla sivustoilla. Asiantuntijalla on mahdollisuus lyödä tiedollaan rahoiksi, tai sitten tyytyä nuolemaan näppejään - näinhän sitä suurimmalle osalle yleensä käy.

Nykypäivänä netti tarjoaa niin paljon erilaisia mahdollisuuksia vedonlyöntiin, että harrastuksen pariin pyrkivä voi olla hetken aikaa ihmeissään. Mistä pitäisi aloittaa ja mikä olisi minulle paras vedonlyöntipalvelu. Palveluja tarjoavat yritykset jakelevat mainoksiaan nettisivuilla, blogeissa ja sähköpostitse. Googlaamalla mahdollisuudet suorastaan vyöryvät näytöllesi

Palveluista voi myös löytyä netin kautta arvostelu, jossa kerrotaan tarkemmin ominaisuuksista, pisteytetään eri palvelut, edut ja tarjoukset. Näitä vertailemalla voi kukin löytää oman suosikkinsa, oli sitten kyse vedonlyönnistä tai nettipokerista, kuten oheisessa esimerkissä. Tarjonta on alalla moninaista ja sekaan mahtuu eri tasoista yrittäjää.

Kun tekniset kanavat ovat kunnossa, tarvitaan enää vain hyviä vihjeitä. Niitä riittää ihan yhtä paljon kuin pelipaikkojakin. Viime kauden SM-liigan osalta silmiini osui "vahingossa" muutamia Tiki-Tikkasen pelivinkkejä. Näiden pohjalta olisi voinut hyvin päästä voiton syrjään kiinni - nimittäin lyömällä vetoa juuri päinvastoin. Asiantuntijoita on siis maailma täynnä.

Valinta on vapaa. Joku lyö kiekkoa kaukalossa, joku vetoa verkossa - vai pitäisikö sittenkin heittää ihan vaan pokeriksi?

SP

Ei kommentteja: