lauantaina, elokuuta 20, 2005

Ensimmäiset harjoitukset

Kauden ensimmäiset harjoitukset! Isot kassit mukana ahtauduttiin kaikki samaan koppiin. Nyt mentiin vielä väliaikaisvuorolla. Seuraavalla kerralla päästään jo vakiokäyntäntöön ja ajankohtaan, saadaan kaksi koppia käyttöön...

Aloitusjää pidettiin jo viikko sitten. Työkiireiden takia pääsin mukaan vasta nyt. Paikalla oli parikymmentä poikaa, joista suurin osa tuttuja, edelliskauden ryhmää... myös muutamia uusia on tulossa mukaan. Koko harjoitusryhmä on jaettu kahteen eri joukkueeseen, joissa kummassakin on nyt kolmetoista poikaa. Sopiva määrä, peleihin pitäisi riittää väkeä... mutta kuitenkin niin, ettei vahtopenkillä tule turhaa istumista.

Näin kauden alkuun tehtiin vähän perusjuttuja, kiekon käsittelyä eri tavoin... pienessä tilassa... Luisteluosuudessa lähtöjä, pysähdyksiä... etuperin, takaperin... kiekon kanssa. Hyvinhän tuo näytti sujuvan, mutta tietysti kesän vaikutus näkyy ja se että ollaan ensimmäisiä kertoja jäällä.

Uudet ja numeroa isommat pelipaidat jaettiin. Kasvua on tapahtunut ja joillakin pojilla mailakin näytti olevan vähän pieneksi jäänyt. Mailan pituudesta on käyty keskustelua, olisiko mahdollisesti vähän ylipitkä parempi vaihtoehto... kuin normaali.

Kausi on käynnistynyt...

Ei kommentteja: