perjantaina, syyskuuta 16, 2005

Juhlamarssilla



Seura täytti 50 vuotta ja väki kokoontui keskustorille sankoin joukoin. Juniorit pelipaidoissaan värittivät torin ohikulkijoiden ihmeteltäväksi. Vaikka ilma oli syksyisen kolea ja tuulinen, aurinko kuitenkin paistoi ja tunnelma oli hieno. Pipo ja käsineet olisivat silti olleet tarpeen marssia odotellessa.

Sinisiä ja oransseja ilmapalloja jaettiin kaikille halukkaille. Paljon niitä katosi myös tuulen mukana Takon suuntaan, ilmojen teille... Taisipa jonkun palloryhmän mukana kohota kaikille jaettu pienoislippukin.

Juhlapuheiden jälkeen kulkue lähti liikkeelle johtoauton perässä, seuran cheerleadersien tahdittaessa menoa rytmikkäästi. Perässä tulivat juniorit, marssien kukin oman joukkueensa mukana. Johtoauton soittaessa Life is live-biisiä edettiin pitkin Hämeenkatua, josta käännyttiin Tuomiokirkonkadulle.

Sorin aukiolla oli päätepiste, josta osa jatkoi bussikyydillä kohti Hakametsää. Alkamassa oli ottelu paikallisten joukkueiden välillä. Juhlat jatkuivat siis hallilla perinteisesti lajin merkeissä ja liigan avauskierroksen parissa. Oma juhliminen päättyi marssin jälkeen. Joonan kanssa haettiin auto parkkiluolasta ja suunnattiin jalkapalloharjoituksiin. Ohjaajan juhla vaihtuu nopeasti arjeksi...

Onnittelut 50-vuotiaalle Tapparalle! Tähän yhtyvät varmasti kaikki jääkiekon ystävät ympäri Suomen... omasta joukkueestaan tai kaupungista riippumatta...

( photo by: JSS c 2005 )

Ei kommentteja: