lauantaina, syyskuuta 03, 2005

Porkkanasta tehdyt housut

Taas oli aika vetää pelihousut jalkaan ja siirtyä harjoitusten pariin. "Porkkanasta tehdyt housut...", kuten Joona sanoi varusteita pukiessa. Tämän ikäinen osaa jo melkein itse pukea kaikki varusteensa. Luistimet ovat vielä liian vaikeat.

Hallille lähdettiin ja paikalla olikin kiitettävästi poikia. Pukukoppeja oli nyt käytössä kahdet, joten edelliskerran ahtautta ei esiintynyt. Jäällekin päästiin vähän etuajassa kun todettiin Mikan kanssa että jää kannattaa jättää ajamatta, koska se oli niin hyvässä kunnossa jo muutenkin.

Alun hippaleikkien jälkeen harjoiteltiin kiekon käsittelyä paikoillaan ja vauhdissa. Monella pojalla tuntui mailan käsittely olevan jo heti alusta alkaen sulavaa. Onhan näitä harjoiteltu jo viime kaudellakin.

Myös uudet pojat olivat joukolla mukana... Oliver, Lassi, Teemu... Nimet pitäisi vielä oppia, ja yhdistää oikeisiin kasvoihin. Olen huomannut että kypärä päässä ja samanlaiset paidat päällä, kasvoja on vaikea oppia tuntemaan. Jalkapallon parissa pojat tulivat nopeammin tutuiksi. Tosin väkeäkin on kaukalossa yli kaksi kertaa enemmän.

Lopussa pelattiin kahdella kentällä. Vähän näytti olevan pelituntuma hakusessa. Aikamoista sumppua syntyi kiekon ympärille, kaksi omaa miestä yritti hakea kiekkoa... mutta tästä se lähtee...

Lopuksi Eero otti kaksi keskinäistä nahistelijaa erilleen ja pojat saivat purkaa tarmoaan keskinäisellä painiottelulla. Muut lähdettiin koppiin ja sitä kautta kotiin... Odottelemaan seuraavia harjoituksia...

( photo by: JSS c 2005 )

Ei kommentteja: