keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Alkukesän viimeinen peli

Kesän kuumin koitos otettiin Suinulassa. Paikallisilla on siellä käytössä hieno nurmikenttä ja muutenkin mukavat olosuhteet. Meidän pojat ei ole tottuneet ruoholla pelaamaan, joten otettiin kauden ensimmäinen tappio 1-0.

Ilman vaihtomiehiä Sorsien puhti loppui ja pelin lopussa ei oikein jaksettu juosta puolustukseen. Vastustaja sai vastaiskusta yhden, vaikka peliä kyllä hallittiinkin ja vastustajan päässä pyörittiin. Olihan useampi paikka josta pallo pistettiin ohi maalin.

Tappiosta huolimatta moitteeton yritys ihan jokaiselta pojalta kuumissa oloissa. Akseli maalissa teki joukkueen kauden parhaita pelastuksia. Huutorivissä otettiin pelkkä: "Hei hei hei". Tappiohuutoja - nääs - ei ole harjoiteltu. Sorsat lähtee joka pelissä voittamaan.

Tässä alkukauden yhteenveto Sorsien peleistä tilastojen valossa:
  • 13 poikaa
  • 10 peliä
  • 9 voittoa, 1 tappio
  • 42 tehtyä maalia, 6 päästettyä
  • 8 eri maalintekijää

Tilaisuuksissa on käyty kiitettävästi ja innolla. Sotasuunnitelmia on laadittu ja pelejä viety eteenpäin ajatuksella: Hyökkäys on paras puolustus. Harjoituksia on ollut melko vähän ja niissäkin on ollut painopisteenä taidon, nopeuden ja asenteen luominen. Pelikäsitystä opetellaan enemmän tulevina vuosina.

Kesäkuun harjoituksia on jäljellä yksi ( ja yksi optiona ), jonka jälkeen siirrytään kesälaitumille. Ja pallo otetaan mukaan...

Ei kommentteja: