torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Made In Germany

Ensimmäinen ilta sinnitelty ilman MM-kisoja. Pesukone ei kestänyt muutosta vaan lopetti pyörittämisen. Koneen etupaneelissa lukee: Made in Germany. Olen vähän pettynyt, vaikka koneella onkin ikää jo viisi vuotta - ilman ongelmia. Onko tässä jotain enteellistä? Hyytyykö myös Saksan joukkue MM-kisojen loppumetreillä?

Lähes päivälleen vuosi sitten hajosi astianpesukone loman kynnyksellä. Sattumaa, sanoi huoltoneuvoja. Nyt odotellaan korjausmiehen viestiä koska mahdollinen käynti järjestyy. Pyykkivuori on jo aloittanut kasvunsa. Jalkapalloilu loppui hetkeksi, joten onneksi pelipaitapyykillä ei ole kiirettä.

Puolalainen lehdistö on innoissaan Saksan joukkueen Podolskin ja Klosen esityksistä. Kaksikko on tehnyt jo seitsemän maalia. Nämä puolalaissyntyiset kaverukset voisivat edustaa myös synnyinmaataan. Sanailussa on siirrytty maiden historian viitoittamiin suhteisiin, jotka eivät aina ole olleet suotuisat. Lehdistö perää uutta arvostusta puolalaisille saksalaisten silmissä. Ja mikäpä siinä - Podolski & Klose on avainasemassa näiden kisojen mestaruutta jahdatessa.

Ei kommentteja: