keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Nälkäiset Sorsat

Matkattiin toiselle puolelle kaupunkia Lentsun vieraaksi. Rantatiellä katseltiin miten Näsijärven rannassa olevalla isolla nurmialueella pelattiin jalkapalloa, liitokiekkoa ja ties mitä. Alue on aktiivisessa käytössä ja toivottavasti se tulee säilymään.

Isoja harrastusalueita olisi hyvä saada enemmänkin kaupunkiin. Nyt kaikki vapaa, laadukas alue rakennetaan täyteen. Mistä löytyy tilaa "hengittää"? Hei Tampere, myös sitä avaruutta tarvitaan takaamaan asumisen ja olemisen laatu!

Tänään saavuttiin ajoissa paikalle. Joukkuetta ei kuitenkaan ollut kuin kolmen pojan osalta. Niistä ei kentällistä kasata. Loputkin saapuivat, kunhan löysivät oikean kentän puiden kätköistä. Niitä nimittäin on ympäristössä useampia.

Tänään saatiin ihan tasainen vastus ja omassakin päässä jouduttiin tekemään töitä. Peli aaltoili päästä päähän vuorotellen ja Lentsu pelasi hienosti. Alussa mentiin pitkään 1-1 tasalukemissa. Vähitellen Sorsien yliote kuitenkin alkoi näkyä ja paikkoja syntyä.

En ole kahteen kesään nähnyt ottelua, jossa vapaita paikkoja olisi tuhlailtu tähän malliin. Suoraan maalivahdin syliin... ja monta kertaa, ohi pallon-potku, ohi maalin-potku... saatiinhan niitä sisäänkin, ettei tarvinnut nälkäisenä kotiin lähteä.

Hienoja syöttöjä ja paikkoja rakennettiin. Muutama pistosyöttö eteen annettiin mallikkaasti ja parhaana tilanteena neljä vs maalivahti-hyökkäys. Eipä mennyt sekään maaliin... näistäkin huolimatta erinomainen peli ja voitto kirjattiin 4-1.

Harjoitukset jäävät vähiin kun aina vaan pelataan. Viikonloppuna on vuorossa kesän toinen turnaus ja saadaan taas uusia vastustajia. Pojat eivät valita, vaan peli näyttää maistuvan. Sorsat ovat nälkäisiä...

Ei kommentteja: