perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Kenkä jumissa

Auton ajaminen nappulakengillä voi tuottaa ongelmia. Harjoitusmatkalla huomasin että kenkä takelteli kiinni Octavian jarrupolkimeen. Poljin kiilautui välillä sopivasti nappuloiden väliin. Pitänee jatkossa matkan ajaksi vaihtaa toiset kengät?

Pitkän peliputken jälkeen oli välillä harjoitusten vuoro. Onko pelejä liikaa? Harjoituksissa kuitenkin opitaan perustaitoja ja tapahtumat on lähikentillä, sopivan matkan päässä kotoa. Puoleen peleistä ajellaan ympäri kaupunkia eri kentille. Kaupunginosatoiminnan lähtökohta ja ajatus on kuitenkin tarjota toimintaa asuinpaikan lähipiirissä.

Kaikesta huolimatta pelaaminen on tärkeää pojille. Harjoituksissakin peliosiota kysytään jatkuvasti: Koska pelataan? Lähtökohtana on myös oltava se, mitä pojat haluavat tehdä. Toiminnan pitää olla hauskaa ja mielenkiintoista.

Puheltiin juomatauolla poikien kanssa MM-kisojen peleistä. Suurin osa on niitä seurannut. Poikien selvin suosikki ei jäänyt epäselväksi - Ronaldinho. Sampalla oli jopa pelipaidan alla Ronaldinho-paita, jota tutkittiin porukalla. Myös Beckham sai yhden kannattajan. Muita nimiä ei tullut esille. Mukava olisi joskus kuulla joku suomalainenkin yhtenä esikuvana. Koska sinne MM-kisoihin selvitään? Naapuri siellä pelailee, ei se niin mahdotonta pitäisi olla. Vai onko?

Ei kommentteja: