keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

Puska-Jussi osallistui harjoituksiin

Alkukesän viimeiseen harjoitukseen oli saapunut neljä urheaa. Pienen tihkusateen vihmoessa keksittiin jotain tekemistä kutistuneelle ryhmälle. Suunniteltua ohjelmaa piti kyllä vähän soveltaa.

Palloiltiin leppoisissa merkeissä. Samppa oli ajanut kesän kunniaksi upean irokeesin. Jostain ruohikosta Julius - tai Aleksi - löysi sählymailan ja sen toimivuutta piti kokeilla jalkapallon kanssa. Uutta lajia ei syntynyt. Sen sijaan pusikosta tuli pelin keskelle suuriääninen Puska-Jussi. Palloa hakemaan mennessä totteli vielä nimeä Joona.

Lopuksi pelattiin 2 vs 2 kolmeen maaliin. Vain syötöstä sai tehdä ja muutama hieno maali nähtiin. Muutamasta "kaatumisesta" ja "voivottelusta" päätellen MM-kisoja on seurattu. Kohta ukko oli taas hymyssä suin pystyssä. Oppi menee perille. Oli kyseenalaista tai ei.

Poikien palloilu jäi tauolle ja elokuussa jatketaan. MM-kisoissakin on parin päivän tauko. Vieroitusoireita on tiedossa. Brasilia on väläytellyt osaamistaan, mutta Saksa on yhä suosikkini mestariksi. Loppuviikosta nähdään kuka jatkaa...

Ei kommentteja: