tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Kaukajärven viimeiset harjoitukset

Harjoitus numero 18 ja kauden viimeinen. Jäljellä on enää yksi kotipeli ja päätöstilaisuus. Kausi on loppusuoralla ja kyllä syksyn tulo näkyy jo harjoituskentälläkin. Pimeys tulee yllättäen ja viileys iskee sormenpäihin.

Tänään vedettiin ihan täydet harjoitukset. Osanotto oli loppukesän runsain ja puhtia tuntui riittävän - osalla myös muuhun kuin jalkapallon pelaamiseen. Mitenköhän tuon energian saisi suunnattua torstaina pelikentälle? Kaksi viimeistä koitosta on mennyt alavireisesti. Saa nähdä miten nyt käy.

Naisjoukkue tuli ja valtasi puolet poikien harjoituskentästä. Valmentajan selitys ja kommentti oli erikoinen. Koska heidän kentällään pelasi joku, he tulivat meidän tontillemme. Tässä on kai selkeästi kyse perinteisestä "vahinko kiertämään"-ajattelusta.

Loppupelissä hiottiin kynsiä Ruutanan kohtaamiseen. Pojilla on tiedossa, että vastassa on ilman tappiota oleva joukkue, joten tältä pohjalta lähdetään viimeiseen kotipeliin. Lataus päälle ja voitto kotiin, jollei sitten mene yli. Riippuu myös vähän siitä, minkälainen päivä on Mikolla ja Jertsulla - Ruutanan tukipilareilla.

Ei kommentteja: