torstaina, syyskuuta 13, 2007

Kausi pulkassa

No eipä uskoisi että tämä kuva on otettu hävityn pelin jälkeen. Näin kuitenkin on, sillä Ruutana oli kauden viimeisessä pelissä 1-5 parempi - eikä tainnut muuten koko kesänä hävitä yhtään otteluaan.

Numerot eivät kerro ihan kaikkea, sillä peli oli erittäin tasainen. Yksi oma maali pois ja pari hukattua varmaa maalipaikkaa sisään olisivat voineet kääntää koko pelin. Nyt Ruutana ratkaisi muutamilla puhtailla yksilösuorituksilla homman kotiin. Ja olihan se hienoa nähtävää - Jertsu ja Miko vauhdissa.

Kaukajärvikin esitti välillä parastaan. Nähtiin kauden hienoin tuplaharhautus, kun Otto #3 jallitti jalkojen välistä ensin toisen, ja sitten toisen puolustajan. Tekipä sitten lopuksi vielä maalinkin alanurkkaan.

Akseli #2 teki koko joukkueen kauden hienoimman torjunnan heittäytymällä alanurkasta. Teki muutenkin maalissa parhaansa, eikä voinut maaleille mitään.

Kaukajärvi pelasi kesän aikana kaikkiaan 18 peliä, joista 12 voittoa, 2 tasapeliä ja 4 tappiota. Ei kai tämän enempää voi vaatiakaan ja häviämistäkin pitää opetella. Muutaman tappion voin laskea ihan suoraan omaan "piikkiini". Vastuuta kentällä pitää jakaa myös niille, jotka eivät sitä vielä ole valmiita kantamaan, mutta tarvitsevat näitä kokemuksia.

Kaikinpuolin hieno kausi. Kiitos, pojat! Jäljellä on vielä päättäjäistilaisuus ja useista toivomuksista johtuen saavat vanhemmatkin vetää pelivälineet ylleen. Mikäs siinä, jos näin kerran halutaan.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: