sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Sunnuntai Sentterissä

Sunnuntaina Sentterissä sirklattiin takaperin ja harjoiteltiin ahkerasti muitakin juttuja. Joona #18 testasi ( taas ) jäähypenkin kovuutta. Toinen kerta jo. On siellä joku muukin käynyt - entinen "tapparan miäs" sekin.

Loppujakso menikin sitten ihan kivasti. Harjoituksissa viilettää keltaisia, mustia ja punaisia "veljeksiä" - kuten vastaava valmentaja joukkojaan nimittää.

Kaikkia ei vielä tunne kaukalon laidalta, mutta vähitellen tulee joukko tutuksi. Tyylit ja tuntomerkit kyllä jää mieleen, mutta nimen yhdistäminen vaatii jo avustajan vierelle. Harjoituspaidoissa kun ei numeroita ole - saati nimiä.

( Photo by JSS © 2007 )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katoha. Vanha kunnon jekkupetteri J.J. Harju valmentamassa. Mikäli miehellä on myös pedagogisia kykyjä, on pojilla varmasti kunnon valkku! Itsehän olin pikkupoikana kaudella '87-'88 seuraamassa miehen otteita ihan paikan päällä Lahden silloisen konkurssipommin Reipas Lahden matseissa :)

"Harjoituspaidoissa kun ei numeroita ole - saati nimiä."

Mikä ei välttämättä ole huonokaan asia. Ainakaan minusta.

Jan kirjoitti...

Pojilla on ohjaus ihan hyvissä käsissä. Jäällä vallitsee isällinen kuri, joka takaa keskittymisen tekemiseen.

Numeroista olen samaa mieltä. Aikaa myöten tulevat tutuksi ilman "tuntomerkkejäkin", ja eipä sillä niin väliäkään, koska täksi kaudeksi olen siirtynyt kaukalon laidalle, eli katsomon puolelle. Ohjaajavuosista johtuen tulee seurailtua tapahtumia jäällä normaalia tarkemmin.