torstaina, syyskuuta 06, 2007

Siirappia pelissä

Viikko on ollut niin kiireinen, ettei blogimerkinnöillekään ole löytynyt aikaansa. Salibandy, uinti, jalkapallo ja jääkiekko ovat vaihdelleet sulassa sovussa urheilurintamalla. Ja näiden lisäksi tukku ihan muun alueen juttuja.

Kaukajärvi matkasi illaksi syrjäiselle länsirintamalle hyökkäämään ja puolustamaan ryhmänsä kunniaa. Sotureilla näytti olevan tänään siirappia kenkien pohjissa, kun Tesoman joukkue asettui vastaan. Liikkuminen oli tahmeaa ja hidasta.

Edellisviikon peli mentiin kohtalaisessa alavireessä ja linja näytti jatkuvan. Koulun alku ja muiden harrastusten tulo ilmeisesti on vaikuttanut jalkapalloiluryhdin notkahtamiseen. Vai mistä tämä "väsymyskausi" johtuu? Koulu asettaa omat vaatimuksensa?

Lopussa peli kuitenkin rullasi hetkittäin vanhaan malliin ja kasvot säilytettiin 4-2 voitolla. Tesoman tyttöketju kyllä näytti kovaa yritystä ihan alusta alkaen, joten selkeä voitto ei tänään ollut.

Jaakko#8 on keräillyt ja säästellyt ruutiaan koko kesän, mutta tänään tuo kaikki lataus saatiin ulos. Olihan sellainen tykki, että vastustajan maalivahti oli mennä pallon mukana. Myös muilla vähemmän maaleja tehneillä oli pelin lopussa kiitettävästi tilanteita. Mikko#4, Akseli#2 ja Matias#13 pääsivät yrittämään kukin vuorollaan. Pallo vain suuntautui tällä kertaa ohi maalin. Elmeriltä jopa kahdesti ja saman joutui toteamaan myös Santeri#15, joka paukutti tuplasti kehikkoihin.

Maalinteko ei ole tärkeintä. Syötöt ja puolustuspeli ovat yhtä tärkeitä. Ja näistäkin ajaa ohi osallistuminen, yrittäminen ja itsensä voittaminen. Jos samaa rataa jatketaan, niin päästään huipulle. Kaikista näistä vie voiton koulunkäynti.

Läksyt on hoidettava ja ne ovat ykkösasiat. Sen jälkeen tulevat urheiluharrastukset. Tällä viikolla on ollut tiukkaa tehtävien kanssa, mutta jatkossa hommaa tiivistetään. Matikat ja äikät ojennukseen. Nyt oli musiikistakin soittoläksy.

Nokkahuilu on tuttu kaikille ensimmäisenä soittimena, ja itse asiassa se on vähän aliarvostettu soitin, mutta ei kuitenkaan mikään helppo instrumentti - kaikkea muuta. Halpuus ja koko ovat tehneet siitä suositun ensisoittimen, joten ehkä se puolustaa paikkaansa tässä tehtävässä.

Ei kommentteja: