maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Juoksu

Juoksu on monen palloilulajin tärkein elementti. Ilman tätä jalallisille eläimille luontaista ja nopeaa liikkumamuotoa ei peli yksinkertaisesti kulje.

Oli ihme, että ensimmäinen kotipeli Kaukajärvellä saatiin lopulta rutistettua tasalukemiin 2-2. Jalka ei tänään noussut ja vastustaja Pirkkalasta pääsi omalle maalille juhlimaan turhan herkästi.

Maanantaina on Messukylän koulussa tuplaliikuntaa ja se näkyy osaltaan illan peleissä. Puhtia ei riitä koko päiväksi. Nyt mentiin kuin raskaissa tamineissa Pyynikin kentällä.

Leevi #92 ja Mikael #99 pitivät puolustusta välillä yksin pystyssä. Aivan innotonta hyökkäyskään ei ollut sillä Matias #95, Rene #88 ja Julius #97 pyrkivät kovasti pääsemään maalille ja tilanteisiin. Kaksi kertaa päädyttiin verkoille asti - väkisin ja hienostelematta - ja varsinkin viimeinen oli loppuun asti viety tahtomaali.

PJK vei peliä, mutta taas jostain löytyi lopun kirivaihe - hyvin vaimea ja lyhyt, mutta jonka ansiosta tappio vältettiin. Pitänee kuitenkin muistaa, että kolme pojista pelasi kauden ensimmäisen pelinsä ja kaksi kovaa vahvistusta puuttui riveistä.

Pelit ja päivät ovat erilaisia. Mielenkiintoista nähdä saadaanko ennen kesälomia yksi peli, jossa kaikki osa-alueet toimivat yhdessä tasajakoisesti pelin hyväksi. Juoksu, puolustus, maalitilanteet, laukaukset... Ehkä jo ensi viikolla?

( Photo by JSS © 2008 "Kevyttä hölkkää Pyynikin kentällä" )

Ei kommentteja: