lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Penkkiurheilijan valmistelut

Keväinen koitos Kanadassa on taas ovella ja huolellinen valmistautuminen takaa parhaan tuloksen. Otteluohjelma on kaiken perusta - etten sanoisi A ja M ( Antero Mertaranta ). Parasta on siis mennä suoraan oleellisen tiedon ääreen.

Virallinen kisasivusto ei kerro tv-lähetyksistä mitään ja otteluaikojen kääntäminen kotimaiseen kellonaikaan on korkeampaa matematiikkaa - ainakin peruskiekkofanille.

Kun alkuasetelma on selvillä, lienee pieni kertaus sääntöihin paikallaan. Tuomarimerkitkin on hyvä herätellä aivolohkoista esiin ennen ruudun eteen siirtymistä. Ei sitten jää mitään epäselvää kun se jäähy tulee ja vastustaja tekee taas sen maalin viimeisellä minuutilla. Tieto lievittää tuskaa.

Kisat viimeistelee oikeanlaisen kisaravinnon valinta. Tiensä voi taklata itse, tai sitten hakea vinkkejä asiantuntevilta tahoilta. Kukin tietää itse mitä hammassuojustensa välistä lätkäisee sisään sohvan pohjalla istuessa.

Kisojen esileikit käytiin eilen ja Suomi kohtaa tänään Saksan Halifaxissa. Lopuksi voisi tiirailla minkälaisesta pikkukaupungista oikein onkaan kyse?

Rush: Workin' Them Angels ( Toronto Ca )

Ei kommentteja: