keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Koulujen turnaus Kaupissa

Koulujen kolmasluokkalaisten jalkapalloturnaus pelattiin Kaupissa ja mukana oli kymmenen joukkuetta ympäri kaupunkia. Koleassa ja tuulisessa säässä Messukylän 3B sai vastaansa neljä joukkuetta ja otti hienon voiton jokaisesta.

Pelien aikana saatiin kaksi lyhyttä lumikuuroa - Suomen kesä on oikukas - mutta muutama pelaaja oli silti varustautunut lyhyillä shortseilla. Messukylän Joona ja Aleksanterin Reda eivät purevista tuulista välittäneet. Onhan se niin, että kun kerrankin pääsee nauttimaan oikeasta jalkapallosta nurmikentällä, tapahtumasta on otettava ilo irti.

Messukylän avauskoitos Linnainmaata vastaan oli selvästi kovin ja maalivahdeilla riitti töitä molemmissa päissä. Otto ja Aapo pitivät etupäässä vauhtia ja kun muutkin kunnostautuivat voitto tuli 3-2.

Kanjoni sai kyytiä toisessa pelissä kun Messukylän laukaukset viuhuivat kohti vastustajan verkkoa. Otto, Robert ja Joona pääsivät kukin yrittämään vuorollaan ja voittoon ylti tämäkin mittelö. Martti loi painetta keskikentällä turnauksen hienoimmassa liehupäähineessä.

Sopivan tauon jälkeen sai Aleksanterin oranssipaitainen joukkue tuta Messukylän voiman. Redan johdolla palloa tuotiin Messukylän maalille, mutta vain kerran tuloksekkaasti, kun sinipaidat iskivät kaksi kertaa.


Turnauksen viimeiseen matsiin Lamminpää ei saanut hyökkäyksiään kulkemaan ja Messukylä kuittasi pelin 4-0. Omaan päähän ei tullut ainoatakaan hyökkäystä, joten pitkästyminen iski maalivahtiin loppuvaiheessa ( tästä myöhemmin toisaalla... ).

Turnauksessa koko luokka pääsi pelaamaan. Tytötkin olivat mukana ja yrittivät hienosti. Harmi vaan, että nyt pelattiin sekakentällisillä ja malliksi muodostui se, että pojat pelasivat ja osa tytöistä vähän aristeli vauhdikkaimpia poikia. Selkeillä tytöt vs tytöt kentällisillä olisi ehkä saatu lisää aktiivisuutta aremmille pelaajille.

( Photos by JSS © 2008: 1. Messukylä huutamassa 2. Joona torjuu Linnaimaan laukausta 3. Messukylän hyökkäys käynnissä )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät kuvat. Hyvä juttu :)

(Pakko oli jotain kommentoida kun en ole pitkään aikaan kommentoinut ;)

Jan kirjoitti...

Kiitos.

Pieni kommentti silloin tällöin pitää hommat vireessä. Varmaan olisi minun vuoroni välillä...? ;-)