torstaina, toukokuuta 15, 2008

Ukot solmussa

Eilisten harjoitusten lopulla kolme poikaa sai tärkeän tehtävän. Leevi valvoi ja huolehti loppupelin järjestyksestä, Mikael organisoi rankkukisan ja Julius johti loppuvenyttelyn. Muilla oli vastuu huolehtia omista tekemisistään niin, että kaikki sujuisi mallikkaasti.

Tämä järjestely siksi, koska itse kiirehdin toiselle kentälle 99-ryhmän harjoituksia vetämään. Tällä hetkellä huolehdin siis kahdesta joukkueesta ja harjoituksia tulee viikossa neljä kappaletta. Ensi viikosta alkaen vielä pelejä molemmilla joukkueilla.

Aivan yksin pojat eivät kentälle tietenkään jääneet, vaan tarkkailija seuraili tilannetta kentän laidalta. Myöhemmin saamani raportin mukaan kaikki oli sujunut mallikkaasti jokaisessa kolmessa vaiheessa ja täysin omatoimisesti. Olen todella ylpeä tästä joukkueesta.

Loppuvenyttelyssä tosin oli esiintynyt muutama erikoinen liike - spagaati yhtenä niistä - mutta saahan sitäkin yrittää. Toinen taisi olla "jalka niskan taakse", kertoi Joona illalla. Luulen että tässä on menty sijaisvetäjän osalta vähän huumorin puolelle - joka sekin on välillä täysin sallittua. Moisia liikkeitä en ole, enkä tule opettamaan. Ainakaan en pystyisi malliesimerkkiä näyttämään.

( Photo by JSS © 2008 "TPV Kaukajärvi E10 2008" )

Ei kommentteja: