maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

19 päivää Voitelukeskus Cupiin

Tappara Fortius aloitti matkan kohti Voitelukeskus Cupia joukkueen ensimmäisellä tapaamisella. Tutustumisen jälkeen jatkettiin saliharjoitusten merkeissä.

Tasapainoa, rytmikykyä ja muita hyviä ominaisuuksia kehittäviä harjoituksia ja leikkejä vietiin läpi monipuolisesti erilaisia apuvälineitä käyttäen.

Paikkana oli Goalie-Studio Nokialla, joka tarjoaa erityisesti maalivahdeille - miksei myös kenttäpelaajille - monipuoliset harjoittelumahdollisuudet. Tilassa on käytössä mm. kiekkotykki, joka ampuu kiekkoja jopa 160 km/h vauhdilla. Tästä voit katsoa miten Dominic Hasek harjoittelee käyttäen samanlaista kiekkotykkiä.

Maalin edustalle on tarjolla on synteettinen jää, jolla saadaan oikea tuntuma torjuntoihin. Tämän lisäksi on käytössä paljon muuta tarviketta jääkiekon oheisharjoitteluun.

19 päivää Voitelukeskus Cupiin.

( Photo by JSS © 2009 )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi. Jonkin verran tullut talven mittaan seurattua ja vertailtua noita hajoitus kulttuureja jääkiekon ja omien futis ja salibandy kokemusten perusteella. Kyllä lätkässä vedetään näin keväällä vielä paljon reeniä kun salibandyssä sipustellaan jo kamoja kesäteloille.

Hasekin video linkkiin http:// eteen niin toimii suoraa.

Jan kirjoitti...

Kiitos kommentista!

Tänä keväänä jääkiekko jatkuu täysipainoisesti huhtikuun lopun turnaukseen asti. Myös kesätoimintaa on ensimmäistä kertaa näille pojille.

Blogin yksi ajatus on tarjota lukijalle kuva siitä, miten Tampereella junnujen parissa homma toimii. Tapahtumia ja ajatuksia voi näin "peilata" omiin kokemuksiinsa - varsinkin jos on tekemisissä samanikäisten kanssa ohjaajana, vanhempana tai muuten vaan sivusta seuraajana.

Videon linkkiin oli eksynyt virhe. Korjattu ja nyt pitäisi toimia suoraan. Kiitos havainnosta.