keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Yhdessä voitetaan

Päättyvän kauden mainingeissa vielä paluu viikonlopun Voitelukeskus Cupin tunnelmiin. Kyseessähän oli selkeästi kauden päätapahtuma näille pojille. Turnaus jossa vastassa olivat AAA-joukkueet ja jota suoraan sanottiin "näytön paikaksi" yksilötasolla ensi kautta ajatellen.

Tämä paineen alainen tilanne tuli näille pojille eteen nyt ensimmäistä kertaa. Jos aikaisemmin on jännittänyt turnauksissa, nyt ehkä vielä enemmän. Moni varmaan puristi mailaa kovemmin kuin yleensä - muutamat selvästi nauttivat "isosta" tapahtumasta täysillä.

On selkeästi poikia joille vastuun antaminen, luottamus ja "isot pelit" sopivat tuoden tulosta paremmin esiin. Harjoituspeleistä finaalipeleihin siirryttäessä löytyy uusi pykälä ja tasoporras joka noustaan ylös.

Fortius voitti pronssia ja koko turnaus oli alun hienoista säätöä lukuunottamatta loistava esitys koko joukkueelta. Ei heikkoa lenkkiä ja maalivahti pelasi yksin kaikki pelit - varmoin ottein ja jaksoi keskittyä tekemiseensä.

Viime vuonna Joona otti turnauskultaa toisen värisessä paidassa, nyt tultiin kotiin pronssinen mitali kaulassa. Kuitenkin tämänvuotinen näytti olevan hienompi juttu. Koko joukkue pelasi ja voitti - kuten Joona muisti kopista kuulemansa joukkueen moton: "Yhdessä hävitään, yhdessä voitetaan".

Jokainen joukkueen pelaaja oli varmasti tyytyväinen turnaukseen. Yhdessä voitettiin.

Voitosta puheenollen - Suomi löi juuri Tsekin 4-3 ja Maamme laulu soi. Sitä on aina hieno kuunnella. Kiekkokausi jatkuu siis ainakin MM-merkeissä - toivottavasti voitokkaissa loppuun asti.

( Photo by JSS © 2009 )

Ei kommentteja: