maanantaina, huhtikuuta 20, 2009

Viisi päivää turnaukseen


Tappara Fortiuksen kolmas viikko käynnistyy huomisilla harjoituksilla Sentterissä. Keskiviikkona matkataan Ylöjärvelle harjoituspeliin ja vastassa on paikallinen AAA-joukkue. Tässä vaiheessa voitaisiin jo puhua joukkueesta nimeltä Uplakers.

Palokärki nakuttaa virallisesti vasta toukokuun alusta, mutta kysessä on kahden vahvan kasvattajaseuran yhdistyminen. Ylöjärven Ilves ja Ylöjärven Tappara kokoavat voimansa junioripuolella ja tuovat uutta väriä alueen kiekkokirjoon. Uplakers on syntynyt.

Samaan aikaan kun jääkiekon parissa lähestytään kauden loppuhuipennusta, kesän jalkapallokausi on käynnistymässä. Pallo, paidat ja välineet on haettu, viritetty ja valmiina hiekkakentän hurmaan. Kaukajärven 98 aloittaa uuden kesäkauden torstaina.

Viime viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa. Omassa liikuntakalenterissa on merkintöjä jääkiekosta, salibandystä, sulkapallosta ja jalkapallosta. Haasteita on heitetty ja niitä otetaan vastaan. "Moniotteluissa" on vaihtelun hauskuus, mutta laaja kirjo ei anna mahdollisuuksia kehittyä yhdessä lajissa. Ihan sama.

Fortius jatkaa viimeisen viikon kohti turnausta. Puolustuksesta löytyy ytyä, hyökkäyksestä juonikkuutta ja maalilla ohittamaton lukko. Jos tästä paketista vastapuoli selviää, se on pisteensä ansainnut.

Viisi päivää turnaukseen.

Ei kommentteja: