torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Jaot uusiksi

Tapparan 98-ryhmä jaettiin uuden, alkavan kauden kynnyksellä tasoryhmiin ja Voitelukeskus Cupiin osallistuviin joukkueisiin. Citius, Altius ja Fortius kisailevat AAA-sarjassa ja Stadium sekä Forum AA-sarjassa.

Huhtikuussa harjoitusjäätä kulutetaan uusien joukkueiden parissa ja kuun lopulla nähdään miten pelit kulkevat. Ensi kauden joukkueet ovat selvillä toukukuun alussa ja siitä käynnistyy kesäharjoittelukausi.

Kaikki tämä ja paljon muuta selvisi uuden kauden infotilaisuudessa. Vanhempia kutsuttiin osuvasti asiakkaiksi ja valkokangas täyttyi tulevan kauden tuotetarjonnasta. Paljon on kaikkea tarjolla, mutta kuten yleensäkin myyntitapahtumissa, hintatieto jää usein vähän hämärän peittoon.

Vanhempia kuitenkin kiinnostaa toiminnan lisäksi se, mitä harrastus tulee maksamaan - mitä rahalla saa ja mitä jää saamatta. Yleisen taloudellisen tilanteen ollessa nykyisen kaltainen, monissa perheissä voi tulla eteen harrastusten rahoittamisen vaikeudet, varsinkin jos työpaikka lähtee tai on vaakalaudalla.

Uudet kujeet uusin joukkuein ja harjoituksin ensi viikosta alkaen. Blogi kulkee lähinnä joukkueen Fortius matkassa. Ymmärrettävistä syistä kulku käy sinne missä oma poika pelaa.

( Photo by JSS © 2009 )

Ei kommentteja: