tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Lajinvaihtoviikot

Pitkä kausi on päättynyt jääkiekon osalta ja kuluvan viikon kalenteri näyttää tyhjältä. Sieltä löytyy jopa pari päivää joissa ei ole kuin yksi tapahtuma. Muissa niitä onkin kaksin kappalein. Onko tämä siis vuoden rauhallisin harjoitus- ja toimintapläjäys? Ehkä on, ehkä ei.

Kiekkopojilla ainakin on kevyemmät jaksot. Joona oli viimeisen kerran vesirallissa ja telinevoimistelu loppui viime viikolla. Kesäkelien tultua into on kova jalkapallon pariin. Joukkueeseen valuu koko ajan uusia poikia, jopa toisista kaupunginosista. Kaikki haluavat Kaukajärven joukkueeseen. Mistä näitä poikia oikein tulee?

Nyt on vähän aikaa keskittyä enemmän omiinkin harjoituksiin. Kauden ensimmäinen kilpailu on parin viikon päästä ja tuntuma on vielä kesäterässä. Jos selän saa siihen mennessä "auki", voi osallistuminen onnistuakin. Tuleva viikko kertoo paljon.

Loppuviikko näyttää sekä omia treenejä - jalkapalloa, salibandya ja punttia - että poikien jalkapalloharjoituksia. Jääkiekon MM-pelien välillä voi piipahtaa rangella hieromassa chippejä.

Huhupuheiden mukaan vappukin tulee loppuviikosta häiritsemään työntekoa. Sehän sopii. Ja kun kännykän Wheather Bug vielä kertoo sunny, sunny ja partly cloudy, ja lupaa noin 16-17 astetta lämmintä.

Tämä kelpaa kyllä. Tutusta kaavasta on päästy eroon. Räntäinen vappu on nimittäin katoavaa kansanperinnettä.

Ei kommentteja: