keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Vilisevät pallot

Yhdelle päivälle tuli tänään ihan riittävästi jalkapalloa. Kun ensin ravaa tunnin omien pelien merkeissä, siirtyy sieltä pienen tauon jälkeen toiseksi tunniksi poikien harjoituksia vetämään ja siirtymätaipaleen jälkeen seuraamaan MM-karsintaottelua pariksi tunniksi, ovat pallot pyörineet silmissä koko illan. Ja taitavat pyöriä vielä unissakin.

Pojat saivat kovaa harjoitusvastusta kun vedettiin yhteistreenit Ilveksen 96-joukkueen kanssa samalla kentällä, ja lopuksi peli "isoja poikia" vastaan. Parin vuoden ikäero tuntuu ja näkyy, mutta ainakin osa nuoremmista kävi haasteeseen kiinni ennakkoluulottomasti. Muutama selvästi aristeli outoa tilannetta. Aivan suotta, sillä varsinkin hyökkäyspäässä luotiin syöttöpeliä ja tilanteita maalille.

Näin siis "kentällä" tehdään yhteistyötä yli rajojen. TPV-Ilves-akseli on perinteisesti aika kuivaruutinen paketti, mutta lopultahan on niin, että molemmat seurat tekevät töitä tamperelaisen jalkapalloilun hyväksi. Ja lopulta myös suomalaisen jalkapalloilun eteen.

Ja siinähän töitä riittääkin. Sen osoitti hyvin tämän päivän MM-karsintaottelu Suomi-Venäjä. MM-haaveet taisivat mennä 0-3 tappion myötä - taas kerran. Ja menivätkin.

Karsintapelin katselu oli samalla Kaukajärven joukkueen kotiläksy. Katsele ja seuraa miten huippupelaajat tekevät peliä. Nyt tuli ainakin hyvä syy jos äiti käskee nukkumaan kesken pelin - kotiläksyt on tehtävä ensin.

Ei kommentteja: