lauantaina, marraskuuta 19, 2005

Varustevuori



Jääkiekossa tarvitaan paljon varusteita. Harjoituksista kotiin saapuessa huomasin että ohjaajalla kasseja voi olla jopa kolmin kappalein, kuten kuvasta voi havaita. Isoissa varustekasseissa kulkee mukana paljon tavaraa. Tässä pieni katsaus ohjaajan kasseihin.

Ensimmäisessä kassissa: Omat luistimet, kypärä, hanskat. Pojan luistimet, kypärä, pelihousut, polvisuojat, hartiasuojat, kyynärsuojat sekä täydellinen muu varustus pelipaitoineen. Pyyhe, kylpytossut, pesuaine, vaihtovaatteet, takki ja housut. Taktiikkataulu, tussi, pyyhin, ensiapulaukku, teippi, erkkaa...

Toisessa kassissa: Joukkueen kiekot, keilat, tötsät ja renkaat.

Kolmannessa kassissa: Maalivahdin polvisuojat, rintapanssari, kilpi, räpylä.

Tämän lisäksi kolme jääkiekkomailaa.

Ykkösauton tavaratilaan kassit juuri mahtuvat, mutta jos joudun ensi lauantaina turvautumaan italialaiseen urheiluautooni, tila voi loppua. Yksi kassi pitää varmaan ottaa syliin ja körötellä hallille.

Harjoitukset sujuivat ihan mallikkaasti. Sunnuntai on peleistä vapaa, joten ajatukset voidaan keskittää taas muuhun tekemiseen. Sää ovat kääntyneet vähän pakkasen puolelle, joten on mahdollista että ensi viikolla päästään jo ulko(teko)jäälle kokeilemaan. Vaihtelu virkistää, joten otetaan sekin ilo irti uudesta harjoituspaikasta.

( photo by: JSS c 2005 )

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon on varustekasseja. Missä vaiheessa junnuille ruvetaan mieltämään ajatusta, "Jokainen tuo omat varusteensa hallille"?

Onko se kynnyskysymys niin monelle varhaisessa vaiheesa lopettaneelle? Kun isi/äiti ei kannakaan enää sitä kauheeta säkkiä pukukoppiin.

Jan kirjoitti...

Hyvä kysymys.

Omien varusteiden kantaminen kannattaa aloittaa heti kun poika siihen kykenee. 7-vuotiaalla ei ihan tahdo vielä voimat riittää.

Oma poika kyllä vetää pyöräkassia perässään jo nyt. Varusteiden pukemisen ja riisumisen osalta on jo päästy siihen että kaikki onnistuu omatoimisesti. Ainoastaan luistimien kiristys ja avaus pitää tehdä vanhempien tai ohjaajien toimesta.

Kyllä omien varusteiden kantamiseen ja pukemiseen pyritään heti kun mahdollista. Tietysti pitää katsoa ettei kassi vie poikaa, vaan päinvastoin...

Juha Hiitelä kirjoitti...

Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että usko Suomen nuorisoon rapistuu, kun töissä näkee viistoistakesäisiä jätkiä, joille isäpappa vielä kiristää luistimennauhoja.

JSS:n asenne on oikea. Kunhan äijä pystyy kassia kantamaan, niin saman tien kassi kantoon. Harrastuksia pitää lapsella olla, mutta jos harrastuksen eteen ei viitsi tehdä mitään, niin on parempi olla harrastamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Very cool design! Useful information. Go on!
Big butts free photos Free xxx interracial movie interracial movie samples Commercial alliance insurance company http://www.interracial-relationships.info/interracialdatingservice.html Tamiflu introduced in us hummer h2 Interracial euros Remote computer has ended the connection Chat buy vicodin Fort lauderdale suv rental specials promotions discounts debts divorce Buty pikarskie lotto Travel deals europe District of columbia live internet baccarat Hot fine sexy blondes interracial personal ad teen interracial