sunnuntaina, lokakuuta 01, 2006

Katsomossa

Lauantaina tuli kokeiltua uutta näkökulmaa harjoituksiin kun en lähtenyt jäälle mukaan. Vanhemman roolista kaukalon laidalla tuli ensimmäinen kokemus. Aikaisemmin olen ollut mukana jäällä.

Sentterin halli on kylmä paikka. Katsomoon saa varata vaatetta mukaan. Harjoituksia pääsee seuraamaan huomattavasti paremmin katsomosta käsin. Kaukalossa huomio keskittyy enemmän oman harjoituksen vetämiseen. Muiden tekemisiä toisessa päässä ei ehdi paljonkaan seuraamaan - vaikka hyödyllistä se olisikin.

Lähdettiin Joonan kanssa vähän aikaisemmin pois. Ristikko kopsahti pojan kaatuessa jäähän ja hampaat kolahtivat yhteen. Vielä illalla alahammas oli kipeä ja heilui. Tämän takia mm. naisten maajoukkue käyttää hammassuojia häkin lisäksi. Täräyksen sattuessa suussa kolisee.

Tulipahan nähtyä kauden ensimmäinen liigapeli. Olihan eroa viime kauteen. Vaikka asia oli tiedossa jo tilastojenkin valossa, niin kuitenkin tuntui oudolta katsella lähes koko ottelu pelkkää erikoistilannepeliä. Nytkin peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä kun toinen pelasi jatkuvasti ylivoimaa ja teki maalit. Ehkä tilanne liigassa muuttuu kauden edetessä, kun linja selkiytyy.

Ei kommentteja: