keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Syysloman helteet

Syysloma oli karsinut salikävijät kahdeksaan poikaan. Jostain syystä salissa oli kunnolla lämpöä päällä, etten sanoisi helteiset oltavat - johtuiko sitten loma-ajasta vai viallisesta ilmanvaihdosta? Kaikesta huolimatta kerättiin lisää hikeä askellusten ja pelien merkeissä.

Koripallo näytti sujuvan aika mallikkaasti. Viime talvena sitäkin harjoiteltiin muiden ohella. Pallot ja muut välineet pitää jatkossakin tuoda omasta takaa. Välineitä kyllä talosta löytyy, mutta avaimet pysyvät visusti muiden hallussa. Selvitysteni mukaan patjojen lisäksi mitään muuta ei ole tarjolla.

Viime kaudella Karosen koulun rehtorin kanssa päästiin yhteisymmärrykseen ja kaikki salin varusteet oli käytössä. Nyt pitää toiminta miettiä sen mukaan mitä välineitä keneltäkin sattuu kotoa löytymään.

Loppuvenyttelyssä pojat saivat aikaan toimivan laskurin. Sekunnilleen mentiin jokainen liike kolmeenkymppiin - Aleksin, Nikon ja "kukahansekolmasnytolikaan" tahdissa. Oppi ainakin meni kirjaimellisesti perille. Etten sanoisi numeraalisesti.

Ei kommentteja: