lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Turnaus - toinen peli

Iltapäivän virkeät mielet saivat maalihanat avautumaan - valitettavasti myös omassa päässä. Peliä mentiinkin tasaisissa merkeissä, kuten luvut 4-4 myös osoittavat. Vastustajan peli perustui muutaman ( yhden ) huippuliukkaan yksilön varaan. Meillä peli kulki kautta linjan molemmilla ketjuilla.

Joonatan #70 kunnostautui tekemällä maaleista kaksi ja nimenomaan pelaamalla loppuun asti maalilla. Luistin kulki kaikilla aamun peliä iloisemmin ja peli pyörikin enemmän vastustajan maalilla. Ottelun hienoin maali syntyi kun Säkenet pelasi syötellen "kolmiolla" sisään.

Voitto on vielä ottamatta, mutta peli-ilme on koko joukkueella raikkaan irtonainen. Joona #77 liikkumiseen jäällä olen myös tyytyväinen. "Spurttivaihdetta" on opittu käyttämään yhä enemmän ja mailan käyttökin parantunut.

Sunnuntaina haukotellaan jäällä Lekiä vastaan jo 9:30. Aikainen herätys tiedossa. Mika jolkottelee heti aamusta vieläkin hirvien perässä, joten mietin kentät aamun peliin:
  • Maalissa Joonatan #70
  • Puolustuksessa Antero #29 - Topi #95
  • Hyökkäyksessä Niko #50 - Otto #73
  • Puolustuksessa Tony #16 - Aleksi #32
  • Hyökkäyksessä Jeremi #24 - Joona #77

Pelkästään voittoa tavoitellessa kentät olisivat erilaisia. Lähtökohtana on kuitenkin se, että kaikki pojat pääsevät kokeilemaan peleissä molemmilla pelipaikoilla - halukkaat myös maalivahtina. Nämä kokemukset ovat tärkeämpiä tässä iässä kuin pelkän voiton tavoittelu.

Ei kommentteja: