sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Turnaus - neljäs peli

Kopeissa on välillä ahdasta, mutta iltapäivän ruuhka Sentterin numerossa 3 oli jotain aivan käsittämätöntä - melkein kuin Paasikiventiellä kello 16. Tuleva vastustaja oli samassa kopissa ja Joona #77 psyykkasi jatkuvasti vierailijoita. Ylöjärven Hikisukat oli tokaisujen siisteimmästä päästä. Humoristi hiljeni kun uhkailin kotiinlähdöllä.

Kentällä mentiin sekoitetuin ketjuin ja homma toimi hyvin kolmella kentällisellä. Pojat jaksoivat luistella vaikka olikin kyseessä turnauksen viimeinen peli. Mika veti "salmiakkia", jossa maalien edustoilla on yhdet ja laidoilla toiset ukot. Säkeneissä on tähän asti menty tähän asti vain perinteistä "neliötä" - 2p ja 2h-linjaa. Ei silti, samalta tuo peli näytti käytännössä kun jäällä menoa katseli. Jos se ukko maalilta puuttuu, niin se puuttuu - riippumatta systeemistä.

Peli oli vauhdikasta ja tasaista. Ylöjärvi karkasi lopussa 6-3 voittoon, mutta yritystä riitti Säkenet-Salamat-Lieskat-yhdistelmälläkin. Eri joukkueista tulleet eivät ihan olleet samoilla "aallonpituuksilla". Välillä aloitukseenkin tunki kolme poikaa kerralla.

Itse asiassa tämä kolmen joukkueen "tapaaminen" oli virkistävä poikkeus totuttuun - ja kuten Mikan kanssa todettiin, mukava pojillekin kun saavat välillä pelata "koko" ryhmällä ja muidenkin kanssa yhdessä.

Viikonlopun turnaus saatiin pelattua ja koko viikonloppu siihen menikin. Kun pelit ovat näin pitkin aikavälein, niin näihin todella hupenee se kaksi päivää. Paljon muuta ei sitten ehdikään tehdä. Välillä kun pitää huoltaa, syödä ja hetkeksi istuakin.

Sarjapelkit käynnistyvät lähiaikoina, mutta sitä ennen harjoitellaan ja odotellaan ensilumia. Sen jälkeen on aika odotella myös luonnonjäiden saapumista. Talvi tulee ja kausi jatkuu.

Ei kommentteja: