sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Kopista puuhun

Lauantaina kopissa valittiin epäviralliset "koppiapinat". Tittelin saaminen edellyttää kopissa jatkuvaa pelleilyä, pölpötystä, ilveilyä, naamanvääntöä, vipinää, touhuamista... lähinnä kaikkea mitä ihmisen lajitoverit harrastavat puussa.

Tittelin jako ei ole rangaistus, eikä paheksuva, vaan lähinnä huvittuneen toteava rinnastus. Seuraava ajatus onkin, voisiko joukkueen kassan kartuttamiseksi ryhtyä myymään lippuja pukukoppiin? Näe Sentterin aidot "koppiapinat" vauhdissa!

Jäällä mentiinkin sitten asiallisesti ja harjoituksiin keskittyen. Harjoituspisteiden toimivuuden "balanssi" ei tänään sykkinyt samaan tahtiin, mutta joskus näin käy. Luistelun puolella toimittiin niukkuuden linjalla tällä kertaa, johtuen harjoitteiden valinnasta.

Poikien "painiharjoitus" keskikentällä sai uteliaita seuraajia viereisestäkin kaukalosta. Kyseessä olikin keskivartaloa ja "karhunpainiviettiä" ruokkiva koitos, jossa muksiminen oli ehdottomasti kielletty. Ohjaajien puolesta pidettiin myös huoli siitä, että vääntö tapahtuu vain vartalosta, asianmukaisesti ja turvallisesti. Pojilla näytti olevan hauskaa, vaikka leikki loppuikin turhan nopeasti. Kyseessä on sen tyypin harjoitus, jonka kesto ei saa olla kovin pitkä.

Ai niin... tittelinsä ansaitsivat äänin 2-0... Topi ja Joona S.

Ei kommentteja: